6 Haziran 2011 Pazartesi

Cicekli Bocekli kaselerim ve Cengiz

Mercimek corbasi tarifi verdigim o gun her sey aslinda ne de siradan baslamisti. Yine her gunku gibi kare kaselerim yoktu, hem aslinda burdan sunu da itiraf etmeliydim ki ben corbayi kasede icmezdim, yani belki bulasiklari baskasi yikasa icerdim de, bulasik cikarmaya hic gerek gormez direk yemek tabaginda hupletirdim. Ama iste kader yuzume gulmus elit olma vaktim gelmisti, #yazikbana cigliklarim twitter'da trend olamamisti ama arabayla 4 dakika yuruyerek 23 dakika mesafede oturan bir hayir sever yaralarimi sarmak uzere planlar yapmaya baslamisti bile! Once saka sandigim yardim teklifi bugun gercege donustu, hayaller gercek oldu! Canim Lama'm, Peru'nun kurtulusunu anlamli bir slayt gosterisiyle kutlayacagimiz bu ozel haftada bana bunlari ve mutluluk hediye etti. Bana gelen her hediyeyi burda ifsa etmiyorum ama hediyedeki not bir blogcunun sadece sanal alemde degil gercek hayatta da kendi adi (ve arkadasinin gercek adi) yerine blogda kullandigi avatar/nickname/mahlas'ini kullanisini gosterdigi icin paylasma istegimi celbetti. Karti fark edince "Allah canini almasin giz" dedim icimden (boyle bir cumle kurmamda youtube'tan kesit kesit evlendirme programi izlememin etkisi kucumsenemeyecek kadar buyuk). Isbu yazi blog dunyasinin duayeninin kendisini bu ise ne kadar cok verdiginin ve ne kadar ozumsediginin ve iste basarisinin sirrinin da bu kendini vakfetmesinde gizli oldugunun kaniti olarak genclere ornek teskil etmesi amaciyla kaleme alinmistir.

Tam ben resmeylemek uzere temiz bir masa ariyordum ki bana mahsun mahsun bakan cengizi gordum, biraz da kaselere bak dedim, ve cekiyoruuum ceeektim!

8 yorum:

LaMa dedi ki...

ne diyon la sen?(bu tepkide behzat c izlememin etkisi yadirganamaz!)
#seninicinendiselendim sebeplerini yazip twitter'da TT olicam, azmettim!elvenme programi izliyormus ya, vah vah vah... badem'e sikayet edicem zaten.

gelleim isin ozune, ee ne zaman kullaniyoruz kare kaselerini???

LaMa dedi ki...

ben bu kaseleri BTS'ye aldim, oyuzden adini yazmadim.zaten ikimizin adi da cok uzun.boyle mahlas/takma isim vs daha kisa oldu. genelde hediyelerde aile adimiz ya da Z.nin adi olur.degisiklik olsun dedim, kendimi devote etmislikle ya da herhangi bir mesaj kaygisiyla ya da kimlik bunalimiyla ilgisi yok icin rahat olsun:)

bininci tekil şahıs dedi ki...

aaa her zaman beklerim kaselerde dondurma yemeye:)(ama tabi bu haftasonu gectikten sonra, evim su an icler acisi cuma gecemi evime adamayi planliyorum yorgunluktan oluyor olmazsam)
hem ben o programlari toplumsal gozlemler yapmak uzere izliyorum, gercek mi bunlar, TR nereye gidiyor, tehlikenin farkinda miyiz sorularina cevaplar ariyorum, hipnoz-dumur olmus halimde bile arastirmaci kimligimden asla taviz vermiyorum.
Canim iste deginmek istedigim nokta da oydu, BTS'ye almismis,"cismen tanidigin ben"e kimlik bunalimi yasatma

bininci tekil şahıs dedi ki...

#herseykontroldenciktiendiselenmekicinbirazgeckalmadinmi

butun bir cumleyi bitisik yazmak icimi ezmedi "her sey"i bitisik yazdigim kadar

LaMa dedi ki...

hayatin twiiit olmsu kizim senin, gmail'e de takmissin kafayi...

bininci tekil şahıs dedi ki...

Bu "important" applicationini uygulamaya basladigi gunden beri gozumde hic degeri yok! "star"
vardi zaten isteyen onu kullansin! hem anlayamadim neye gore seciyor! "frequency" ilk tahminim

AAAZZZZZZZLLLLiiiiiii dedi ki...

Rize Universitesi ogrenci kantininde ben kendim ve yanlizligim tekbasimiza otururken ve kimsecikler beni cam bardakta cay verecek kadar bilem hoca sinifina koymazken ve ben suratsiz suratsiz somurturken yine gulumsettin yuzumu canim BTS cim beniimm. Seni de kahvaltilarini da ve herseyini de ne cok ozlemisim:((((( Simdik yanimda olsam da beraber Esra Eron izlesek aaaa goruyomusun bak allhin cezasi falan gibi yorumlar yapsak (tamamen gozlemsel ve arastirma amacli)

bininci tekil şahıs dedi ki...

---- Universitesinin en soguk labinda ben kendim ve yanlizligim tek basimiza otururken ve kimsecikler ben burda soguktan oluyor muyum kaliyor muyum diye dusunmezken ve ben suratsiz suratsiz somurturken mesajinla yine gulumsettin yuzumu canim AZLI cim beniimm. Seni de kahvaltilarini da ve her seyini de ne cok ozlemisim:((((( Simdik yanimda olsa da beraber yemege ciksak (beraber donsak yazacaktim ama gonlum el vermedi:) )
Hmm, bu evlendirme programi virusu dor bir yanimizi sarmis sanirim, ben kurtuldum Allah seni de kurtarsin bacim:)