27 Ocak 2010 Çarşamba

sıkı can

uffff! Canim çok sıkılıyor, ve hiiic bi sey yapmak istemiyor:( Sanirim okula sabahtan gelmedigim icin konsantre olamadim, tabi cok sevdigim insanlarla beraber afiyetle kahvalti yaptiktan sonra penceresi dahi olmayan bi laba gelip, makale okumak ve dahi ozetini cikarmak pek de zevk alinacak bi sey degil malum.. Bi de okudugum makaleleri gorseniz sevgili "dert yandiklarim", hicbir bilimsel dayanagi yok bence (yoksa ben mi goremiyorum).
Kac gundur yasadigim "aşırı" yogunluk, ve benim zaten gecip bitmis gunleri dusunup sabrimi oraya harcamam, ve dahi gelecegi dusunup kalan sabrimi da orda tuketmem su yorgun ruhumu iyice yormakta.. Bi de uzerine beden yorulmasi, uykusuzluk, bogaz bas agrisi derken şükürsüzlük, boyle geciyor iste zaman..
Ama dedigim gibi canim çok sıkılıyor! Ben küçük olsaydim, annem de yanimda olsaydi (bu hali düşününce birden neşem yerine geldi:) ) "Anne, canim çok sıkılıyor" deseydim, annem de bana "sıkı can iyidir, çabuk çıkmaz" deseydi, bu laf beni ve içimi daha çok sıksaydı...

3 yorum:

denea dedi ki...

okudum benim de içim sıkıldı...

bininci tekil şahıs dedi ki...

iç sıkıntini alacak baska bi yazi koydum, ama demek ki benim canim sıkılinca daha bi uretken oluyorum blogum adina:)) bi gunde iki yazi:))

Adsız dedi ki...

Siki canlara[bizzat kendim dahil] iyi gelcek bi film tavsiyesinde bulunayim Birinci Tekil Sahis'cigim.. Groundhog Day izle mutlaka ;)Az once izledim kendime geldim :))

~~lavinya~~