17 Mayıs 2010 Pazartesi

Seslenisim Kultur Bakanligina

Gecen hafta koridorda kendi halimde silik silik yururken arkadasin biri XXX (haziran basinda gidecegim konferansin ismi gelecek buraya) dergisini gordun mu, senin resmini koymuslar dedi, saskinlik ve "acaba nasil cikmisim" korkusuyla baktim dergiye hakkaten ben, kambur cikmamisim iyi, boydan gibi onun icin sivilcelerim de gorunmuyor, sevindim:) Zaten ben yolda yururken (Far Far Away'de) herkes dikkatle bana baktigi icin, bu yaban ellerde kendimi hep unlu hissetmisimdir, onun icin simarmadim, hala evimde yemek-temizlik yapiyorum, hala halktan biriyim:)
Sonra ikinci vaka dun aksam yasandi. Malum folk festivali bitirdik, aksam arkadasin biriyle "yorgunluga veda yemegi" organizasyonu icin konusurken "folk festivalin facebook sayfasina baktim, resmin var" dedi (yuzlerce fan'i var bu grubun). Anam bi baktim, hakkaten vesikalik gibi, yuzumdeki herbir sivilce siyah nokta ortada, aman bir de guler gibi gulumsemisim, tuuum dis etlerim ortada!! Uzaktan cekseler super olacakmis ama yakin markajda hic olmamis:(
Bir hafta icinde bu kadar "halka malolunca" kultur bakanligina kendimi gosterme fikirleri beynimde ucustu durdu. Kultur bakanligi beni gorse kesin Turkiye'nin yeni yuzu yapar! Guller benim yuzume ucusur. Evet, inandim buna.

6 yorum:

lacivert karinca dedi ki...

sunlarin linklerini gonder, biz de gorelim :) hehhehe..gerci facedekini aradim, muhtesem dedektiflik yeteneklerimle buldum :)begendim..ben zaten senin gun gelip de unlu olacagini anlamistim :D

bininci tekil şahıs dedi ki...

:) bi nobel oduluyle unlu olsam daha iyi olacakti ama kadere riza diyorum:) festivalde cok aradim seni!Bu aksam da ariyor olucam..

pervane dedi ki...

çok tatlısın yaa:)kültür bakanlığı bunun acilen farkına varmalı:)

bininci tekil şahıs dedi ki...

o senin tatliligin:)

ablan dedi ki...

ablam ya... taktığın şeylere bak... sen her halinle güzelsin.Bu arada prensesin annenin ve senin memleketi geziyor,üç gün yok yani..(okulla gitti)

bininci tekil şahıs dedi ki...

ablacim, tabi caniiim:)
oooo, geziye izin cikiyor yani sizin evde!ozlemissindir sen simdi prensesi:)