3 Mayıs 2011 Salı

"insan ne oldum degil ne olacagim demeli" (hadi yaa)

Merhaba Blogisko! (sevecenlikle yaklasan rehber ogretmen tonlamasiyla)
Boyle cok fena sevecen sevecen konusasim var, hoplaya ziplaya yuruyesim, butun nebetatla konusasim falan var. Oysa 24 dakika sonra mecburen aldigim bir derse girmek zorundayim ve bu ders bildigin ders, oyle kiytirik bi sey degil. oysa ben yaklasik iki yil once "son final"ime girmis, kutlamalarini dahi yapmistim. yani benim aslinda kafami yukari kaldirip "neden ben, neden neden" diye isyan etmem (?), ellerimle bogrumu yumruklamam(??), basimi duvardan duvara vurmam (???), ya da "ne istedin benden zalim dunyaaaa" diye bogurerek dizlerimi yere yavasca koymam(????) gerekiyordu, bak simdi bu sevecenlik olmadi.

Her seye cok mu alistim, yoksa "disardan bakma" eylemini fazla mi abarttim bilmiyorum. Ya da dun yasadiklarimdan sonra iki tanecik ders viz mi geliyor? Neyse hayatimi sorgulamayi bir kenara birakiyorum cunku bana normalde tiksinen gozlerle bakan X(bilgisayarlardan sorumlu gorevli) su an bana karsi ultra sempatik bir hale burunmus durumda da, ona ne zamandir yuklemesini istedigim bir software'i yukleteyim. Vay be BTS, boyle cikarci olacagin gunleri de gorecektik demek! Ayip! "18 yasindan kucuklerin bu bloga girmesi yasak" diye uyari koy bari!

4 yorum:

memolininannesi dedi ki...

hıc oranı burunu yumruklama vakktıyken egıt kendını.. sonra neden yapmadımlarla hayat gecmıyor....
sen sevın kendıne ve kaderıne bence.. ve dua etkı ektıgını bıcmek olsun kaderınde...

not: cok reel bır yorum oldu ve duygusaol.. hafıf bır muzık ve bır paket selpak onerılır...

bininci tekil şahıs dedi ki...

yok yok! ektigimi bicmeyeyim, dua ediyorum ki ALlah bana merhametiyle muamele etsin, ektigimi bicersem iste o zaman yumruklarim kendimi!!
:)

Cahide dedi ki...

Bu da geçer Ya Hu!
Dünya işinin hangisi geçmemiş ki?
Bir gün Badem'le oturup, "hey gidi eski günler" diye konuşup, kafa salladığınız zamanlarda gelir:)
Allah pişmanlık dolu bir hayat nasip etmesin.(amin)
Cuman mübarek olsun kardeş...

bininci tekil şahıs dedi ki...

oyle tabi ki Cahide Abla.. zaten dun Kastamonu'da sehit olan polisin esini ve cocugunu dusunup durdum.. hayat iste, birden her sey degisebiliyor, her seye kiymeti kadar deger vermeli, abartmamali dedim.. cok dusunurum de pek uygulamam ben:((