9 Haziran 2011 Perşembe

höykürdüm cevap alamadim #endiseliyim

"normalde benim kucuk dunyamin sanal alemdeki gunluk ziyaretci sayisi 30 ila 40 arasinda gidip gelmekteyken, bugun sabah 100e yaklasan rakami gorunce, "öldüm mu acaba?" diye ciddi bir sarsinti yasadim, yapmayin..." (Tarih 8 Haziran)

"durduramiyoruz efendim, dunyanin her bir tarafindan geliyorlar, ama noldu da birden patlama yasadim, anlatin bi bana! #endiseliyim" (Tarih 9 Haziran sabah)

"Ya noolur ya, bir Allah'in kulu da bu son iki gunde blogumdaki patlamayi aciklasin bana! aksama kadar 200 kisi oluyor resmen! Tuzak mi oyun mu, nedir durum? "kac kisi oldugumuzu gosterelim" eylemlerinin bir dali da benim mekan mi? #tedirginim diye yirtiyorum kendimi ses yok, killandim valla! Yani su yasima kadar bir kere de "kim hangi sehirden gelmis, IP adresi neymis, sonra nerelere gitmis, kac dakika benimle hasbihal etmis" arastirmamistim, bana bunu da yaptiracaksiniz sonunda! Dusunun 6+1 dakikada asiri lezzetli brokoli yapiyorum kendime ama huzur icinde yiyemiyorum tedirginlikten! "what the hell is going on here!!" diyor cevap alamiyorum (kendi kendimeyken ingilizce konusurum bazen) Ben "az olsun ama samimi olsun" prensibini benimsemeye calisirken, dengelerimi alt ust ettiniz! Omuzlarima yuk bindi."

Neyse, ssst baqale, 10 dakkaya evdeyim, ocaga bi makarna suyu koysana, yerik (bu cumleyi kurmamda ic Anadolunun cok sirin bir sehrinde buyumus olmamin etkisi azimsanamayacak kadar cok) Bi de "Brokoli" deyince senin de aklina "Brucella bakterisi" geliyor mu? Bu cagrisimi tek benim beynim yapsin istemiyorum, grup olalim istiyorum, birbirimizi tanidikca aslinda ne cok benzedigimizin farkina varalim FALAN.
(Tarih 9 haziran 4 sulari)

6 yorum:

Hayatcemresi dedi ki...

buradaki gizli hazine keşfediliyor demek ki...
hayırlı cumalar sevgiler...

bininci tekil şahıs dedi ki...

Gizli hazine?:)) teveccuhunuz efendim! yalniz ortada bir kesif dahi olsa yukselme egrisi bu kadar dik olmamaliydi. ne bileyim 40tan once 50ye sonra 60'a falan,cikmaliydi. 40tan birden 200e cikinca ben bit yenigi aramaya koyuldum! hala #endiseliyim!

Adsız dedi ki...

mesela ben Cahide Abla nın sitesinde gördüğüm yorumlarınızdan sonra sürekli sizi takip ediyorum. Hatta eski yazılarınızı bile okudum

samimi geldiniz yani arkadaşımı dinliyormuşum gibi..

ü.

bininci tekil şahıs dedi ki...

@ü: hmm demek o sendin (deermisim:) )

neval dedi ki...

evet istatistikler fırladı bu aralar,bakalım ne çıkıcak altından ?

bininci tekil şahıs dedi ki...

@neval: aaa sizinki de mi oyle? Allah Allah nedir ki durum? data toplama toolarini mi degistirdiler naptilar!