14 Mayıs 2012 Pazartesi

haberler falan

Far Far Away'e gelince cenem dusuyor benim, eminim. hemen kisa kisa hayatima dair son dakika gelismelerini vereyim, sonra da toplantiya geceyim (hmmm, sanirim burda daha cok calismak zorunda oldugumdan cenem dusuyor, luzumsuzluktan yani)

1- biraz once labdaki tartida tartildim da (bknz. tartida tartilmak) vakti zamaninda bundan 2 pound daha az oldugumu gorup bunalimlara girmis, internette sok diyetler uzerine ciddi arastirmalar yapmis, diyete baslamak icin pazartesiyi dahi beklememis, ama sabirsiz, ve cabuk bikan yapim geregi zaten en fazla 3 gun surecek olan diyeti 1 gun dahi yurutememistim. simdi ciktim iste tartiya, baktim yeni agirligima, olgunlukla karisladim, tepkisiz falan. cok cool'dum

2- dun yine ucak kacirdim! evden bir saat once cikamadim, oyalandikca oyalandim, 3 makina camasir yikayasim tuttu! valizimi hazirlarken (ki hep son dakika insaniyimdir) "ayyyyy bu bunla olur mu kiiii" diye omrumu tukettim. vakti zamaninda da ucak kacirmis ve dunyalari basima yikmistim, yani dunyalar basima yikilmisti da, ben de altinda kalmistim. oysa bu kez havalanina vardigimda gorevli adam bana "mumkun degil artik o ucaga yetismeniz" dediginde olgunlukla karisladim, tepkisiz falan. baska bi ucaktan yer aldim, cok cool'dum.

3- bugun resmi olarak is teklifi aldim. hem de ise basvurmamistim bile. rizki veren Allah, hic suphem yoktu zaten de, yani boyle gozumun icine sokuldu binlerce sukurler olsun. ezildim, utandim, Allah'a karsi yani. cunku nankordum ben, uzerdim hep O'nu. ben O'nu o kadar uzerdim de O nimetlerini hep tamamlardi uzerimde. is teklifi aldim ama henuz kabul etmedim, eder miyim bilmiyorum, sonucta is Far Far Away'de ve ben artik burda yasamiyorum. sayin is veren (bknz. #LeylaileMecnunReplik - yeri gelmisken, bugunlerde cok fena taktim ben bu diziye, guluyorum agliyorum falan, dengesiz hareketler) bu teklifi bana sundu, ben de ne desem begenirsin sayin okuyucu: "Far Far Away'e gidip gelmem gerekecek mi?". adam bi sevinir, "aaaa bana layik gordunuz demek, size layik olmaya calisacagim" falan der, biri "hadi kahve alayim sana" dediginde dahi daha cok tepki veriyorum. goren de herkes beni ise almak icin kapimda yatiyor sanir. iste ama ben cok cool'dum

4- gecen de sacimi taradim iste, kafami sola dogru hafif cevirdim ayna karsisinda, bi de ne goreyim sayin okuyucu: beyaz bir tel sac!! yutkundum boyle, tum hayatim bir film seridi gibi gecti gozumun onunden, elde gunahlardan baska bi sey yoktu ve omrumun tukendiginin yegane kaniti da karsimda arz-i endam etmekte idi. oylece oturup kaldim, boyle nasil diyeyim, alaninda ihtisas yapmis bir doktor bana "6 ay omrunuz kaldi" dese anca bu kadar sasirip uzulurdum (sanirim).beynimden vurulmusa dondum. dunyaya caktigim kazik yerinden fena oynamisti, yutkunamiyordum bile. oysa ben daha yenice "lise talebesi" sanilmistim falan. cool davranamadim, agladim agladim..

9 yorum:

bırtutamkekik dedi ki...

ilahiii:))))
yüzümdee kocamann bir tebessümle okudumm 4. bölümüü;:))))
gerçektenn böyle bir etki ve tepkime olabilirmii kii:))
çokk hoşsunuzz vesselammm çookk:))
sevgilerrr tekill şahısımm:))

bininci tekil şahıs dedi ki...

@birtutamkekik: ooo baskalarinin acilarindan zevk duyar buldum sizi!:)
Ciddi ciddi oturdum agladim!

AAAZZZZZZZLLLLiiiiiii dedi ki...

BTS ciimm, oncelikle is teklifin (kabul etmeyecek olsan da) hayirli olsun. daha daha iyi is teklifleri alirsin insaallah. Sacindaki beyaza gelince, buyutulecek birsey yok don't worry. bu yil ben de gordum kendi sacimda ama sonra ammaaaan bizim yasitlarimizin saclari bembeyaz bende 1 tel var cok mu dedim ki zaten son 1 yildir yasimi 1 yas yukari yuvarlayarak soyluyorum agzim alissin diye, sonra da aaaa hic gostermiyorsun yok artik falan yorumlari karsisinda kabariyorum da kabariyorum "cok coolum yani:)" sen de oyle ol hatta yasini soranlara 3-5 fazla soyle sonra aaa hic gostermiyorsun yorumlari acayip hosuna gidecek bak dinle beni:).

bu arada coook ozlenmisssin faar faaar kuzeylerden ozlemler.

bininci tekil şahıs dedi ki...

@azlim: ya kabul ederim belki isi, evden calismam istendi sonucta, bu fikir de cok hosuma gitti:)) gerci evden de calisir miyim bilmiyorum!

ben yasimi soranlara utaniyorum yasimi soylemeye, direk "yasliyim ben" diyorum. ezigim yani!

(uzun bi cvp yazmistim, silindi:( aklimda bunlar kaldi, bunlari yazdim:/)

pervane dedi ki...

sen bunları yazınca, ben de ne kadar çok beyazım olduğunu fark ettim:( oysa ki,ben onların varlığını fark edip, ona rağmen "cool" duruyordum. sanırım artık yapamiciim:(
neyse, eskiler olgunluk alameti derlermiş erken olanlara, öyle kabul edelim bari, dimi sevgili BTS :p :)

LaMa dedi ki...

nerden geldi bu teklif, detaylari dokul bakalim!

Adsız dedi ki...

Abin dedi ki: Resmiyet kazanmamış son verilere göre (hanım saydı) bendeki beyaz saç sayısı 23, grilerle beraber toplam sayının 28olduğuna yönelik iddialar var.
Bir tel için üzülüyorsan sen, ben ne yapayım, kafamı hangi berberlerde boyatayım?
Kaldı ki neredeyse yaşıt sayılırız, hatta büyüksün benden diyeceğim, dilim varmıyor..

bininci tekil şahıs dedi ki...

@Pervane: Bi dakka yaa, ben cevap yazmistim sanaa, ama gorunmuyor! Allah Allah, blogspotum engelliydi onla mi alakali acaba dicem ama telimden yazmistim zaten. ama ne yazmistim unuttum, yasliligma ver artik!

@Lama: aaa yuzyuze konusmak gerek, yok oyle sanal alemde anlatmak

@Abim: yasit mi sayiliriz?? "Abim" diyorum, bastira bastira, hassas donemlerden gecmekteyim bunalimlara sokma beni!
hem erkekler yaslandikca daha iyi oluyormus:p

pervane dedi ki...

Olsun sevgili BTS,insalık halidir unutulur, sağlık olsun:) Hatırlarsan söylersin.. Öperim çok:)