10 Mart 2010 Çarşamba

Telefondaki ses olarak TEYZE

Dogum gunu sezonunu actik coktan, artik gelir pesi sira yaşlılık haberleri.
Ve iste bugun bir yenisiyle karsinizdayim:) Su yanda gordugunuz "bir elinde oyuncak kopek" ve diger elinde "CIG KOFTE" tutan Fenerbahceli(!) delikanli var ya, bu aksam 6 yasina giriyormus! Bir de beni cok ozlemis, haaa bir de herkes ona surpriz hediyeler aliyormus:) Annesi pasta yapmis mi bilmiyormus, surprizmis:) Bak ben surprizi bozayim: baban isten donunce pasta kesecekmissiniz, sonra da sana langirt (?) almislar, onu hediye edeceklermis:) Sen ne cabuk buyudun oyle... Anne karnina dususunle herkesi saskinliga sevk etmistin, simdi de bilmisliginle sasirtiyorsun teyzeni. Neyse, buyu Allah'in izniyle neler anlaticam sana neler dogumundan onceki yazla ilgili:) Dogum gunun kutlu olsun teyzesinin yakışıklısı, teyzen o peltek dillerini yer senin! Boyle de haşinim yani:)

5 yorum:

ablan dedi ki...

Çok teşekkür ederiz teyze.Allahtan okuyamıyo, yoksa gerçekten sürprizler gittiydi yani...Doğum hikayesini saklı tutuyoum bende.Ha...bir de başka kim peltek dilli acaba demeden geçemeyeceğim.

Unknown dedi ki...

Barack doğalı 6 yıl olduysa, ben evleneli de o kadar olmuştur, o kadar oldu mu ya.Neyse doğum günü kutlu olsun.. Peltek Fenerbahçeli seni gidi, babasının oğlu... :)

ablan dedi ki...

Dayı, teşekkür ederiz.Evet sen evleneli de 6 yıl oldu ne sandın...Senin oğlun fenerli olmaz ama peltek olurmu bilemem....

bininci tekil şahıs dedi ki...

siz evleneli temmuzda 7 yil bitecek ins.. U. Abla esini kaybedeli de 7 yil olmus olacak..

ablan dedi ki...

Aaaa doğru.... oğluma düğünde hamileydim.G den dönüşte öğrenmiştik U. nun eşinin öldüğünü...Ne acıydı.....