4 Ekim 2010 Pazartesi

BU YALNIZCA SITEM, GERCI DAHA NE OLSUN!

Bak eylul boyunca hic yazmadim, bir Allah’in kulu da “neyin var, iyi misin?” diye sormadi. Niye kimse arayip sormuyor beni? Ya da soruyu soyle sorayim, niye tanidiklarimin, hatta daha da daraltayim, samimi olduklarimin %2’si dahi beni arayip sormuyor? Bunalimdan bunalimlara girdim, kimsenin haberi yok! Bir kere de isiniz dusmeden , bi sey istemek icin degil de halimi hatirimi sormak icin, beni ozlediginiz icin arayin, hadi olmadi uzak memleketteyim bi mail atin! Bi derdin mi var ne zamandir ortalarda yoksun deyin.
Yoruldum ben, kan kusup kizilcik serbeti ictim demekten de, hep arayip soranin ben olmasindan da, ya da en azindan ilk adimi atanin hep ben olmasindan da, HER SEYDEN YORULDUM. Bakin bunyem error vermeye basladi bile. Artik mutsuz olunca suratimi asasim var, ters ters cevaplar veresim. “onun ne sucu var” deyip karsimdakine mutluluk oyunlari oynamaktan an itibariyle vazgecmis bulunmaktayim, tum kamuoyuna duyurulur! Aciklama yapmicam, her seyi “dostum” dedigim herkesle paylasmicam, ben de aramicam sormicam, uzgunken gulumsemeye calismicam. Isim duserse ararim artik. Hemen herkese kirilicam, ki kirilmaya basladim coktan, hatta bazi kisilere karsi parca sayim bini gecti, donusu olmayan sekillere girdim. Kirginliklarimi buyutucem icimde, oyle buyutucem ki sevgi kalmayacak o olacak. Yuklendigim misyonumu falan her seyi bi kenara birakiyorum artik, ben de bundan sonra herkes gibiyim, duyurulur!
Ana fikre tekrar donecek olursak, neden arayip sormuyorsunuz beni? Isiniz dustugu, yani bi sey isteyeceginiz ya da soracaginiz zaman degil ama halim hatrim nasil diye niye arayip sormuyorsunuz beni? Neden benim de kirilabilcegimi, yalnizlik cekebilecegimi, dert sahibi olabilecegimi, her seyi ayni anda dusunemeyecegimi, binbir derdim olabilecegini dusunmuyorsunuz? Ben ic daralmalarindan ic daralmalarina yuvarlanirken neden yalniz birakiyorsunuz beni, ha neden?

13 yorum:

Adsız dedi ki...

Abin dedi ki,
Bilhakis,
gün ve gün (günbegün) takip ettik. Ancak misafirleri vardır, bir bildiği vardır veya en azından bir işi vardır diyerek hikmetinden sual etmedik.

Yoksa fan'ıyız sitenin bilesin..

bininci tekil şahıs dedi ki...

abicim bu yazi burayi hic bilmeyenlere dahi gonderildi, yani oyle bi ic bosalmasi olarak..

*Defne~ dedi ki...

ben eylulde mail attim amaaa o % 2 lik kisma giriom dimi dimi :)

bininci tekil şahıs dedi ki...

canimsin:)

neslisah dedi ki...

tanimadiklariniz canimsin demedikleriniz de sizi takip ediyor ama hadi tatildedir biraz rahatlayip gevsemeye ihtiyaci vardir diye zorlamayalim dediydik...

bininci tekil şahıs dedi ki...

SABAH SIKINTIM SENIN MESAJINLA SILINDI NESLISAH:)

Ayca dedi ki...

Ama ben de bakıyordum, başka yollardan iyi olduğunu bildiğim için sormadım, yoğundur ondan yazmıyordur diye. Bana da kırıldın mı? Ama haklısın, daha çok halini hatrını sormalıyım küçüğün olarak :(

bininci tekil şahıs dedi ki...

neyse twitter sagolsun ordan haberlestik senle.. ama ara sor bei, tiklat penceremi

AAAZZZZZZZLLLLiiiiiii dedi ki...

Kizmican ama soz mu:) canimsin yaa ne tuhaf aslinda boyle 1 sokak otesinde olup internetten yazisiyor olmak. yok ben isin vardir falan diye dusundum diye bahaneler uydurmayacagim. hep aklimdaydin ama hep ama hep herseyi yaptigim gibi bunu da erteledim:(((( istedigin kadar sitem edebilirsin hatta suskun da kalabilirsin tabii ama ben koca kafali sorumsuz bir essegim bunu da biliyoeum. hemen telafi edilecek kesinlikle.

bininci tekil şahıs dedi ki...

eveeeet iste beklenen yorum geldi, canimcim, parca sayim bin parcayi gecti, bence elini cabuk tut!
tabi insan sevdigine kiriliyor, sevdiginden aranmak bekliyor..
Blog acmissin haberim yok!

Sf Nr dedi ki...

Hayirdir beni mi kendine ornek aldin?

LaMa dedi ki...

bak telafi edecek biri cikmis ortaya... telafi etmeleri gerektiginden bihaber insanlara ne demeli? bir degil,bes degil...

bininci tekil şahıs dedi ki...

Sf Nr: ustadimsin!