19 Kasım 2010 Cuma

Uyari: Bu resim araktir, zaten BTS'den de her sey beklenir

Kendi kendimi desifre ediyorum goruyorsunuz! Bu sabah yine her sabahki gibi "okula gidicem, emaillerime bile bakmadan cok fena calisicam" diye gaz topu halinde okula geldim, her sey kahvemin yaninda bir de cikolata yememle basladi, direk gevsek moda girdim, once gmailimi sonra okul mailimi (bu sefer unutmadim) kontrol ettim. Biiiir suru mail gelmis yine su analizin surasini boyle yaptik falan diye, kafa salladim, cikolatamdan isirdim, lamamutfak'a tikladim. Dun aksamin sofrasi vardi karsimda, once "ooo bu ne hiz, ne ara kalktin sen" diye kendi kendime Lama canimla konustum, sonra da "hakkaten dun aksam sofra boyle miydi yaaa" diye hatiralarimi sorguladim :) saka saka, photoshop yok, ama ben dun cok actim, seminere guvenip oglen yemek yememistim, seminerde de mandalina muzdan baksa vejeteryan bi sey yoktu, bahanem coktu falan. Neyse, dun ac susuz okuldan eve geldik, zaten yollar kalabalikti eve gec gelebilmistik, ustumu degistirmeden hatta ellerimi bile yikamadan (: pilavi atese koydum. Pilav pisedururken bi yandan da Lama'nin "napiyorsunuz, sizi bekliyoruz" tacizlerine ugradim, ezik ezik, yollar mollar dedim, ne giysem diye dusunemedim, zaten her sey kiris kiristi, mecbur kota talim ettim. Elimizde valiz tencere kosa kosa olay mahaline vardik. Lamagiller evlerinde o sofradan cok daha guzel, tatli, sahane bi sey barindirdiklari icin algida secicilik yapip ilgimizi direk "daha iyi" olana verdik. Gerci biz ilgimizi verdik ama (ben yani) o benle pek ilgilenmedi, hem de rusvete ragmen! Lama canim, "bak kizim BTS ablan sana ne almis", "bak kizim bunu kim almis", "BTS ablani seviyor musun" falan diye yirtti kendini ama minik Lama Badem abisini ve "ipo"sunu tabi ki tercih etti.. Bir rivayete gore beni seviyormus!

Yedik ictik, 3 tabak keskek yedim, sonra salata, pilav, corba. o son tabagi yedigim icin tum gece pismanlik yasadim, ama bir daha bulamam diye yedim iste nefse uyup. Gayet hafif ve lezzetli tatlisiyla cayi da goturdum, e minik Lama eliyle cikolata dagitiyordu bi de ondan derken bayram bayram oldu bana:)

Uzun lafin kisasi bugun yine ders calisamicam, saka saka, uzun lafin kisasi degil o, gayet asikar, neyse, uzun lafin kisasi, dun aksam gurbet ellerde yasanan en guzel bayram aksamlarindan biriydi. O resimde de cok sevdigimiz dostlarimizin hazirladigi bayram sofrasini gormektesiniz.

9 yorum:

LaMa dedi ki...

ayyy canim ya. ne mutlu bana boyle hissettiysen gercekten,hani kibarliktan, garip sevindirmek sevaptir zihiniyetiyle soylemiyorsan yani.
biz de cok mutluyduk o aksam. bugun evin her yanina yayilan hamurlardan dolayi bay lama azicik mutsuz ama:P bu arada bu yaziyi bay lama haber vedi bana.BTS yazi yazmis, senden foto araklamis dedi:P)
not:ben her keskek yaptigimda haber veririm sana, uzulme.
son not: ellerini yikadaman mutfaga girilmeeeeeeeeeeeeeeez!
vielen danke, ich liebe

bininci tekil şahıs dedi ki...

bakalim, bu persembe icin bir planim var, benden haber bekle:)el yikamadan yapinca yemekler daha lezzetli olurmus, tuzlu tuzlu:)zaten Lama Abi de olmasa, senin hiiiic bakasin yok!
bilmukabele:)

LaMa dedi ki...

oo exciting! persembe hindi mi yicez yoksa? yaa biz bir davet aldik ama bizim bey istemez oraya gtimek, napcaz bilmoorm :S

mintinin dünyası dedi ki...

selamlar BTS cim.n yapıyorsun bakalım.ders falan da çalışmıyormuşsun ee neyle vakit geçiriyosun.bayramda ne yaptın.ben kamana gittim.kurban işlerini hallettik.sonra ver eliini istanbul.dediğin gibi senin iki memleketini de gezdim anlayacağın.şuan ankaradayım.eşim hindistana gitti.benim de aklım onunla gitti.anlayacağın evde ruh gibi dolanıp duruyorum.meğer o benim hayat enerjimmiş.ruhummuş.nefesimmiş.inan boğuluyorum...hayat arkadaşı çok farklı bişey...ööööle sevgili gibi falan olmuyor.bir kalp iki vücüda kan pompalıyormuş gibi oluyor.offf
coştum ben arkadaşım.boşver beni...azıcık kafa dağıtayım istedim.iyi bak kendine...

bininci tekil şahıs dedi ki...

eee neyle vakit gecirdigimi yazayim: INTERNET!! ama kapttim artik, giremiyorum blogspota falan.. hatta simdi esimin bilgisayarindan yaziyorum.

canimcim, esin yokken yapman gereken biiir suru arkadas cagirmak: sabah ogle aksam, ve boyle yalnizligini hissetmemek:) yuzde yuz calisiyor:)

CAHİDE dedi ki...

Bu matrak,çılgın ve sıradışı kızı çok sevdim.Yazdıklarını okudukça yaşlandığımı anladım:(
Eeee ne de olsa yolu yarıladık.Annen yaşında mıyım nee!?:))

Şu hakkımda yazısı sana mı ait? Çok beğendim çoook...

bininci tekil şahıs dedi ki...

@Cahide: tesekkur ediyorum, mahcup oldum birden.ama hemen belirteyim bn hakkaten cok hanim hanimcigimdir:)
"hakkimda" yazisi icin de ayrica tesekkur ediyorum.

Cafe Pepela dedi ki...

Cici şahıs,fıstık şahıs:) Kalbi kelamlarını,duruluğunu,rengini sevdiğim..
Giderken ben : Orda bir haha var uzakta'da kalmıştım:) yarım kalan romanıma tekrar kavuşurcasına,heyecan ve muhabbetle uğramak / gönülden selamlarımı bırakmak istedim.Lama'cığımızdaki bayram sofranızdan,sakız isyanına,hurma sevdana,mandalina lekelerine,kahve telvelerine kadar okuyvermişim bir nefeste..
Ben hala o malum 'yurda veda' modundayım,yani mezkur 'Heyyoo' lar,sağ salim yuvamıza kavuşmuş olmamızdan aslında.Melankolik takılmaya başlarsak,devamı fena oluyor,en çok da her daim yanımızda olan,yüreği bizimle atan ailelerimize dokunuyor,bilirsin.Şükür ve saadetle yoğuruyoruz biz de her hatırayı..
İki-üç hafta sonra 3-4 günlüğe tekrar gidebiliriz belki,hayırlısı bakalım.
Kocccaman sevgi ve selamlar olsun!
Özlendiğinizi biliniz efenim :*

bininci tekil şahıs dedi ki...

İki-üç hafta sonra 3-4 günlüğe tekrar gidebilirsiniz demek!! uzulme tabi o zaman:)) zaten siz yakin sayilirsiniz atayurda!:)