14 Şubat 2011 Pazartesi

bence bu yazinin ana fikri "yazik bana" ama basligi "ARTEMA"

"7 cevizin var, 3'unu abine, 1 tanesini de kardesine verdin, kac cevizin kaldi?"

Iste benim bu sorularla buyudugumu bilir misin? Bir kere de "10 tane cikolatan var" diye baslanilip motivasyonum arttirilmadi! ya inek bacagi saydim, ya da hic canimin cekmedigi cevize maruz birakildim. Isyanim babama! canim babam.. seni ne cok seviyorum, ve ozluyorum (gozlerim doldu yazarken, neyse bana basarilar diliyoooor ve bu ailevi konuyu burda kapatiyorum).
Bu arada abimin yenice konusmaya baslayan guzeller guzeli kizina (ki canim olur kendileri) "kime benziyorsun?" sorusu yoneltilince "halamaaa" diye cevap vermesi ona pozitif ayrimcilik yapmama vesile oluyor, kendimi kontrol edemiyorum, surekli ona hediyeler alasim, beni sevsin diye mâli açık veresim geliyor. Neyse, bir ailevi konuyu daha burada kapatip, asil meramima geleyim:

Okul durumum -hocam her ne kadar anlamasa da- dibe batmakta! hem zaten uzun suredir sacma sapan seylerle ugrasmaktan ve dahi zamanin hizli akisindan ve bittabi benim vucudumu sinsice saran bunalim virusune yenik dusmemden ders mers calisamamaktayim. Mutemadiyen cips yemekte ve sabahinda potur potur sivilce cikarmakta, her seyi ertelemekte ve hipnoz olmuscasina internette vakit oldurmekteyim, yazik bana. Bildigin uzere makalemde sorun cikti, o kadar az calisirsam olacagi buydu, hocam taaaa aylar oncesinde bana okuyup donmesi gerekirken olaylarin su zamanda cereyan etmesi beni fazlaca sarsti. Doluya koyuyorum almiyor, bosa koyuyorum dolmuyor, ha bi yandan da okul disi olaylarda da seytan basrol oynuyor, gerdikce geriyor. Insanlar benden ne bekliyor hakkaten anlamiyorum. Cogu kisinin olaylara sadece kendi taraflarindan baktiklari gercegini kabullenmem gerek sanirim. Neyse,bu konuyu da kapatip kandilimizi kutlayayim. Hayirli kandiller:)

(www.phdcomics.com 'i severim, bir de basliktaki ARTEMA ne alaka? Ac-kapa Artema! hani konuyu acip kapatiyorum ya surekli! evet haklisin, ben de tiksindim..)
bir de "kucuk dunyam bininci tekil sahis" diye usenmeyip uzuuun uzun yazip da google'dan beni bulan sevgili okuyucu, seni bagrima basmak, uzuuun uzun konusmak istiyorum! ayrica, aranizdan bazilari var ki beni google'da "birinci tekil sahis" diye aratiyor, bir de uzerine buluyor, evet sen, ayyy neyse burda kesmek zorundayim, Badem okulun kapisinda, beni almaya geldi, seninle sonra hesaplasalim.

4 yorum:

AAAZZZZZZZLLLLiiiiiii dedi ki...

eneee. senin blogger ismin bininci tekil sahsi miyid? ben bunca zamandir hep birinci diye biliyordum?? ama o google da aratn ben degilim:)
Amaaan bir research icin onca cipsi yemeye patir patir sivilceler cikarmaya deger mi hicc? hersey olur hersey gecer hayat kalir. (bir de sivilceler tabii) o yuzden hayat bos super fm le coss canimm:)

bininci tekil şahıs dedi ki...

"haya bos" derken?? lutfen canimcim! zaten research degil beni bunalima sokan, o sadece tuz biber! Hayatimi bos islerle gecirince vicdanen rahatsiz oluyorum ve SIKINTI cekmeye basliyorum, bu SIKSINTIYI unutmak icin daha da bos islere takiliyorum, ve derken kendimi bir infinite loop'un icinde buluyorum...
simdi dogrusuuu. evet ilk adim birinciydi, sonra ben kiiiim birincilik kim dusuncesi beni binincilige itti! olayin aciklamasi da budur:))

CAHİDE dedi ki...

Bencede oldukça açıp kapatmışsın!

Kaç kişi "Birinci tekil şahıs" diye arıyor bilmem ama en az bir tanesi bizim evdeki hayranındır eminim buna!
Annesinin arkadaş listesinden aramaya utanıyorda, google da önemli birşeye bakıyor havası verip senin sayfana transfer oluyor biliyorum:))

Bu aralar onun için en önemli sayfalardan biri BTS nin sayfası.
" Yeni yazı var mı anne" diyor. O'nu bilmiyorum ama benim var okumak ister misin diyorum. Gülüyor " Anne yaaa!" diyor.

BTŞ abla seni kıskanmaya başladım haberin olsun. Belkide yakında sayfanı yasaklılar arasına alırım kim bilir:P :)

bininci tekil şahıs dedi ki...

yasakla Cahide Abla, zaten benim bile kendi bilgisayarimdan blogspot ve boylece kendi sayfam yasakli! Ben de genc'in sesi cikmiyor diyordum:) hemen bir de duzeltme gelsin benden "biNinci tekil sahis"im ben!:))