27 Kasım 2009 Cuma

karla gelen BAYRAM

Far far away'e yilin ilk kari telasli telasli yagarken, insanlarda da bir telas-hareketlilik vardi. Kimisi Black Friday telasi yasarken kimisi de bayram telasi-heyecani-sevinci yasamaktaydi. Disari adim atincaya kadar pencereden bakma zahmetinde bulunmayan ben'in, disariya atilan ilk adimla beraber gozleri bir japondan beklenmeyecek kadar ve agzi da bir hanimefendiden beklenmeyecek kadar acildi. Cok surmedi, saskinlik yerini sevince birakti. (-20 C derecelere alisik olan bu yerde neden boylesine sevindim bilmem, belki beyazdan, belki bayramdan..). Ardindan da cok sevdigim birinin evinde, cok sevdigim insanlarla ayni masada, ve cok ozleyecegim bir insanin yaninda edilen kahvaltiyla bayrama giris yapildi. Aksama toplu bayramlasma'da gorusmek uzere ayrilindi. (bininci tekil sahis, far far away'den bildiriyor!).

"Sen de Rabbin için namaz kıl ve kurban kesiver" (Kevser Suresi, 2. ayet). Kurbanlariniz kabul edilsin ve yerlerine ulassin diyelim ve bayraminizi kutlayip buyuklerin ellerinden kucuklerin gozlerinden opelim:)

3 yorum:

lacivert karinca dedi ki...

ya resme bakip bakip, "demek biz cok gec cikmisiz evden ki, bu kadar kar gormedim yerde, tuh Far Far Away'de bu sene kar yagmis da ben gorememisim" diye hayiflandim :) sonra da resmin gecen seneye ait oldugunu anladim..ilk anda da zaten Far Far Away'in dogusuna ait sanmistim :)

neyse gelelim meseleye, "ahh ahhh", diyorum..Rabb'im bizi Cennet'in sofralarinda bulustursun napalim..

bu arada hala bayram..yasasinn!!

bininci tekil şahıs dedi ki...

resmin uzerine gelince yaziyor zaten gecen senenin resmi oldugu..
ne garip, artik far far away -1. Thackeray and Forbes'a da gelmezsin artik beni almaya..

Unknown dedi ki...

SENSİZ GEÇEN 1 BAYRAM DAHA..