28 Ekim 2010 Perşembe

8 yasindaysaniz ve dunyadan haberiniz yoksa hayat gercekten cok guzel

Isimin cok olmasiyla uyuzlanma katsayim arasinda fazlasiyla dogru bir oranti bulunmakta. Ne zaman is konusunda rahatim, Allah’im bi enerjiklik bi enerjiklik, ama ne zaman da yapilacak milyon tane is var, hoop dunyanin en uyuz insanina donusuyorum. Donusmek deyince voltran geldi aklima. Burak apartmaninda otururken evimizin onu bos arsaydi, orda voltrancilik oynardik. (Hos her turlu oyunu oynardik da)Abim voltranin basi olurdu, “birlesme zamaniiiii” diye bagirirdi biz de oldugumuz yerlerden cikar voltrani olustururduk, cok tatliymisiz.

Bunu yazmayacaktim da, hani otellerde küvetlerin perdeleri cook kalin oluyor ya, iste ben ne zaman otele gitsem "küvette bi cesetle karsilasma" korkusu yasarim. O perdeyi dualarla acar, perdeyi actiktan sonra kapali gozlerimi acmakta tereddut yasarim. Kucukken de, aksam tum aile oturma odasindayiz mesela, icerdeki tum isiklar kapali, benim de mutfaktan bi sey almam gerek, kosarak gidip kosarak gelirdim. Bence butun lambalar hep acik kalmali. Iste yine bu korkumdan oturu yatarken isik acik uyumak isterdim. Hatta bir gun abimle ayni odada yatiyoruz (yani burak apartmanindayiz) ben yakiyorum lambayi, abim kapatiyor, ben yakiyorum, abim kapatiyor.. Sonra ampul patladi tabi, karanlik karanlik uyuduk. Ne vardi sanki acik kalsaydi abi, ha, simdi su satirlari okuyunca yanmadi mi icin? pismanlik duymadin mi?

Aslinda ben cok hanim hanimcik, herkese guven veren bir kiz cocuydum,ama iki erkek kardese sahip olmak (buyuklu kucuklu) hanim hanimcik kalmayi guclestiriyor. Volkan apartmaninda 6. katta otururduk, evin onu kaldirim, bi de kalabalik bi cadde, asagidan biri gececekken tukururduk! Hemen geriye saklanirdik tabi! O kisinin gelme suresiyle tukurugun asagi inme surelerini hesaplamak cok zevkliydi, ama tiksindim su an kendimden! Simdi ben yoldan gecerken biri oyle yapacak olsun, sıkıştırıveririm kol etlerini, alırım hıncımı!

gunun anlam ve onemi bildiren not: dogum gunu kutlu olsun prensesim!

12 yorum:

AAAZZZZZZZLLLLiiiiiii dedi ki...

:) ben daha dün akşam depoya inmeye korktum. valiz indirecektim hatta yolun yarısına kadar gittim sonra sabah izlediğim dandirikten bir korku filminin fragmanı geldi aklıma koridorda elimde valizimle koşa koşa geri döndüm eve. (önemli not: o korku filminin fragmanını izleyelimde gülelim diye post etmişti bir arkadaş çok komiğine gitmiş. anlamıyorum insanların yarıla yarıla güldüğü filmden bile niye ödüm kopar ki benim)

bininci tekil şahıs dedi ki...

yalniz degilsin canimcim!! sen yine cesaret edip izlemissin:)

*Defne~ dedi ki...

Yaf ben neden cocukluguma dair bsy hatirlamiyorum acaba?? Tek hatirladigim sabah inip aksam eve zor cikabildigim bazen kalabalik bazen iki kisilik ki birincisi bacak digeri demire gecirilmis ipin ustunde durmaksizin ziplamak ziplamak..

Bu arada Asli yewwrum ask filmlerinden korku filmlerine gecis olmus asli yewruumm? 180 derece gecis yine! :)

Adsız dedi ki...

Yanmaz mı içim :(

bininci tekil şahıs dedi ki...

@DEFNE: hatirliyorsun iste:)
@ADSIZ: abim olur kendileri, aslinda bir adi da var:) yanmasin bos ver, bak sen ":(" yapinca benim icim yandi..

ablan dedi ki...

sağol her zamanki gibi unutmamışsın ablacım.kartını da almış...çok mutlu oldular...ayrıca da çok hüzünlendik yanımızda olsaydın da sarılsaydık doya doya...

ablan dedi ki...

sağol her zamanki gibi unutmamışsın ablacım.kartını da almış...çok mutlu oldular...ayrıca da çok hüzünlendik yanımızda olsaydın da sarılsaydık doya doya...

bininci tekil şahıs dedi ki...

oooo kimler gelmis! ama abla hakkaten yazan sen misin? neyse yarin arayayim bari..

Prenses dedi ki...

teyzelerin tektanesi ,gülü ,esas prenses ! seni çok seviyorum .. teşekkür ediyorum ! elime bilgsyr geçer geçmez direk siteye giriş yaptım . teyzem yazmıştr ümidiyle ve yazmışsın :) zaten tel. de konuştk :) seni çoo..k seviyorum .ço..k özlüyorum x :);)

bininci tekil şahıs dedi ki...

teyzesinin guluuu!
senin eline niye gecti internet anlamadim??? bitti mi sinavlar?:)

Prenses dedi ki...

hiç biter mi sorduğunda soru mu yani teyzecm ödevler flan oluyor bu sebeple oturuyorum zaten bi ödev bi senin blog baska biseye girmiyorum su andada c dayımınkindn giriyorum bugün burdayız

bininci tekil şahıs dedi ki...

evet ordaymissiniz bugun aldim haberlerinizi...