3 Kasım 2009 Salı

kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı

Dogumgunu pastasinin uzerine iki tane mum dikilmis, (yanina da iki bardak sut konmus!) biri dunyanin en tatli-yakışıklısı digeri de dunyanin en tatli-guzeli icin.. ikisi de kutlamadan habersiz. Tatli-yakışıklı uzun uzun incelemistir mumlari, anlam vermeye calismistir gozlerini kirpmadan. Tatli-guzel de parlak bi sey gordu ya sevincten ciglik atmistir “uuu uuu” diye, gulumsemistir sonra gevrek gevrek :) ya da bilmem artik bir yasina girdi kocaman kiz oldu ya, hanimligini takinmistir.. ya da bilmem noldu.. ben yine yoktum..
Onlar buyuyecekler (Allah kismet ederse) ben dogumlarini goremedigim gibi ilk adim atislarini, ilk konusmalarini da goremeyecegim, resimlerle avunacagim, msn’de saat tutturmaya calisacagim. Ve bir gun beni karsilarinda gorduklerinde amcalarina gosterdikleri yakinligi gostermeyeceklerini bilecegim, ama ebedi beraberligi tercih edecegim ve sabredecegim (ins).

GUNUN ANLAM VE ONEMINI BELIRTEN NOT: her ne kadar ozledigim insan sayisini arttirmis da olsaniz, iyi ki dogdunuz! yoksa nasil hala olurdum ben, sabah aksam kimin videolarini deli gibi izlerdim:)

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Halamız,
doğumgünü programımız uyku saatlerimize denk geldiği için biraz huysuzduk.
Annemiz elimize pasta verdi, ama kremasından korktuğumuz için hemen attık.
Fotoğraflarda gülmedik çünkü uyumak istiyorduk.
Babamız seninle konuştu, biz ağlıyorduk.
Seni bekliyorduk..

bininci tekil şahıs dedi ki...

kremasindan mi korktular?:) tiplerini tahmin edebiliyorum:) be de hala resimleri bekliyorum, duyurulur!

Unknown dedi ki...

Eve gelirken ters-yüz ettiğim, ama henüz anlamadıkları için çocukların oralı bile olmadıkları, çirkin görünümlü güzel pastayı (mühim olan ruh güzelliği) internet alemine açarak bizi cümle aleme mahcup etmişsin.. :=) Üstelik blogundaki formattan farklı olarak pastanın tamamı görünüyor.. !! :D

bininci tekil şahıs dedi ki...

:)) her sey cok simetrikti ne taraftan kessem karar veremedim, e barollerdekiler de ikiz olunca..