29 Temmuz 2011 Cuma

Allah'im, alnimi secdeden hic kaldirmasam yine de sukrumu eda edemem

"Calgici karisi Binnaz" tadinda "Doktor karisi BTS" yazasim var:) Masallah Badem bugun tezini savundu, hatta hic sahit olmadigim bir sekilde sunum-sorular-tartisma dahil 1 saatte bitirdi, ve muhendislik doktorasi derecesini aldi. 21 yildir devam eden ogrencilik hayati burda sona erdi. Hayatina hoca olarak devam edecegi icin bizim hayatimizda bir degisiklik olmayacak sanirim, yine aksamlari evde ders calisilacak, yine her sabah okula gidilecek, yine hep yetismesi gereken isler olacak, hatta sanirim bu isler katlanacak. Gerci Agustos sonunda Far Far Away'e el sallayinca hayatimda buyuk degisikler olacak.. Yepyeni bir sehirdeki yepyeni ve bir elin parmaklari sayisinca Turk icinde yepyeni bir hayat. Benim okulum hala bitmedigi icin buraya gelip gidecegim sanirim ama ne sıklıkta olur bilinmez. "Far Far Away"den gitmek deyince huzun basti, nesem kacti.. "Far Far Away", sevdim seni. Badem'e donecek olursam, "ogrencilik"in dili olsaydi eminim hayirla yad ederdi seni Badem, "gitme, alismistik, simdi bir bosluk kalacak senden geriye hic kimsenin dolduramayacagi" tarzi devrik ve huzunlu cumleler cikardi agzindan. Neyse gitme vakti, hadi gidip herkese haber verelim:)

7 yorum:

neval dedi ki...

hadi bakalım geçmiş olsun,darısı da başına .

Küçük Kız dedi ki...

Hayirli ugurlu olsun 'Dr. Hanimi BTS' :) Far far away'den baska bi ulkeye mi gidiyorsunuz? Nereye? Daha FFA'li bloggerler kiprasmasi yapacagdik? Hayirlisi olsun hakkinizda,ne diyelim..

LaMa dedi ki...

hahah ben de sana "Sevgili doktor karisi, doktor-to-be" seslenisiyle mail atacaktim(ne yazagimi tam hatirlamiyorum ama hah simdi hatirladim, iyi gezmeler!) baktim zaten sen kendi kendine yazmissin:)
hayirli ugurla ola insallah... ogrenciligin kayibi ama ogrencilerin kazanci Dr Badem ,diyelim

bininci tekil şahıs dedi ki...

@Neval: Amin, ne guzel dua oyle:)
@Kucuk Kiz:Kanada yollari bana gorundu, ama yakiniz far far away'e, katilirim her turlu:)
@LaMa: cok tuttum, "ogrenciligin kaybi ama ogrencilerin kazanci":))yeni slogan bu:)

Mutfak Dili dedi ki...

Tebrikler doktor hanımı binnaz.
Güzel duyğu olsa gerek. Ama gerçekten fardan fara gitmenize üzüldüm. Farın sıkıntısı kadar özlenecek yanıda var tabi ki
Merak ettim ne kadar fara gidiyorsunuz ve neresi o avuç kadar türkün olduğu yer?
Sevgiler...

Mutfak Dili dedi ki...

Yorumdan okuduğum kadarıyla yine de aynı farın küçük kardeşine gidiyorsunuz . Orasıda güzel orda bizim Texsasdan arkadaş var geçen sene burdan gitti inşallah belki karşılaşırsınız. Orda türkler büyük avuç kadar bence.
İyi yolculuklar.

bininci tekil şahıs dedi ki...

@Mutfakdili: yok yok, bizim gidecegimiz yerde hakkaten bebek eli avicinca turk var, bizzat gittim gordum! Arkadasiniz nerde? ben tam sehir ismini ifsa etmeyeyim:)